Kjersti Gurihusimg_kg

Mensendieckutdannet fysioterapeut fra Høyskolen i Oslo 2000. Hun har lang og bred erfaring som instruktør:

  • Barseltreningsgrupper og andre friskvernpartier ved Universitetsidretten / Studentidretten i Oslo fra 1999 til 2006
  • Mensendieckpartier ved Storo og Nydalen Mensendieckfysioterapi
  • Partier ved Mensendiecksenteret Studio Mensendieck
  • Gruppetreningsinstruktør ved Elixia Colosseum
  • Fysioterapeut ved Sunnaas sykehus 2006-2007
  • Startet Oslo Mensendieck i 2009
  • Fysioterapeut ved AHUS, 2013-

Hun har blant annet kurs i Fysioterapi ved svangerskap og barseltid fra Norsk fysioterapeut forbund og Aerobicinstruktørkurs fra The Academy i Sverige. Medlem av NFF, Faggruppen for Mensendieckfysioterapi og Faggruppen for kvinnehelse. Hun oppdaterer seg jevnlig via kurs og seminarer i faggruppen, sist med "Bekkenleddsplager I og II".

 

Hun er spesielt opptatt av trening ved bekkenløsningsplager og at alle uansett fysisk form skal få glede av trening.

Hun har selv to barn.ES img

Ewa Sivertsen

Utdannet Mensendieck fysioterapeut fra HiO. Hun har studert dans ved den statlige ballettskolen i Szczecin og ved ballettskolen Capitol i Wroclaw, begge i Polen, samt dans og pedagogikk ved Den Norske Balletthøyskole i Oslo og Universitetet i Stavanger. Ewa har vært dansepedagog for barn og ungdom både i Polen og i Norge og hun har medvirket som danser i oppsetninger ved samtidsteatret i Szczecin, musikkteatret i Wroclaw og Rogaland Teater. Nå arbeider Ewa som fysioterapeut og Mensendieck instruktør. 
Hun er opptatt av å hjelpe andre til å finne sitt eget uttrykk i bevegelsen, til å oppdage nye sider ved seg selv gjennom trening og forebygge skader. Ewa er glad i å jobbe med barn og ønsker å bidra til bedre kvinnehelse. Hennes stil som instruktør er preget av dans, Mensendieck tradisjon og inkluderer elementer av Mindfullness. 

Sist oppdatert søndag 08. desember 2013 14:15